Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Halmstad

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Vi söker hundlärare 60%

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Lärare
Som lärare på Realgymnasiet skapar du förutsättningar för lärande och handleder eleverna med utgångspunkt från ett givet utbildningskoncept och programmets utbildningsmål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt tillsammans med mentor kommunicera denna till eleven. Du deltar i ämneslagsarbete, arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor. I nära samarbete för din undervisning finns mentor, elevassistent och elevhälsa på skolan.

Vi söker nu en lärare i profilen hund. Du kommer att undervisa i kurserna Hundkunskap 1, 2 och 3, Djuren i naturbruket, Djurvård inom djurens hälsa- och sjukvård, Service-och bemötande, träning av hund och gymnasiearbete. Du kommer också ansvara för dina elevers APL. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är legitimerad lärare för gymnasiet med behörighet att undervisa i hundkurserna. Du har även tidigare erfarenhet av det pedagogiska arbetet i uppdraget som gymnasielärare. 

Vi söker dig som känner sig trygg i rollen som lärare och vi ser att du har goda kunskaper om skolans uppdrag och är väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det ska du ha förmågan att planera din undervisning och låta eleverna vara delaktiga i utformningen. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas och du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger dina elever de bästa förutsättningarna.

Du behöver var självgående och van att att leda elever i praktiskt arbete, både i skolans hundavdelning och på olika studiebesök. 

Du brinner för ditt ämne och använder gärna digitala resurser som bidrar till att ge en ökad förståelse för utvecklingen inom de branscher där våra elever har sina intressen. Du är flexibel och tar dig gärna an nya utmaningar.

Om du blir anställd erbjuder vi introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola. Vi tillämpar semestertjänst på våra pedagogiska tjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 221201 eller enl. överenskommelse
Löneform Semestertjänst
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/175
Kontakt
  • Viveka Lennse Johansson, 0733573340
Facklig företrädare
  • Emil Ekholm, Sveriges Lärare, 0730-365752
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb