Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Uppsala

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Lärare
Som lärare på Realgymnasiet skapar du förutsättningar för lärande och handleder eleverna med utgångspunkt från ett givet utbildningskoncept och programmets utbildningsmål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt tillsammans med mentor kommunicera denna till eleven. Du deltar i ämneslagsarbete, arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor. I nära samarbete för din undervisning finns mentor och elevhälsa på skolan.

Du kommer att undervisa elever som går Naturbruksprogrammet med inriktning Djurvård. I uppdraget ingår bland annat undervisning i djurrum och hos samarbetspartners såsom exempelvis Furuviksparken. I tjänsten ingår också samarbete med och besök hos arbetsplatser där del av elevers utbildning genomförs. Djurrumsansvar kan bli aktuellt. Du kommer ingå i ett starkt team med andra djurvårdslärare. Som lärare arbetar man också nära elevhälsa. I tjänsten ingår inte mentorsuppdrag. 

 

Kvalifikationer
Du behöver vara legitimerad lärare och gärna ha erfarenhet från djursjukvård. Lämplig utbildning kan även vara Djursjukskötare eller veterinär. 

Vi söker dig som känner sig trygg i rollen som lärare och vi ser att du har goda kunskaper om skolans uppdrag och är väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det ska du ha förmågan att planera din undervisning och låta eleverna vara delaktiga i utformningen. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas och du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger dina elever de bästa förutsättningarna.

Du brinner för ditt ämne och använder gärna digitala resurser som bidrar till att ge en ökad förståelse för utvecklingen inom de branscher våra elever har sina intressen. Du är flexibel och tar dig gärna an nya utmaningar.

Om du blir anställd erbjuder vi introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola. Vi tillämpar semestertjänst på våra pedagogiska tjänster.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande

 

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enl överenskommelse
Löneform Semestertjänst
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2023/240
Kontakt
  • Diana Åhlén, 0705510419
  • Alexandra Lindholm, 0708409627
Publicerat 2023-08-30
Sista ansökningsdag 2023-09-24
Sök jobbet

分享链接到:

返回职位空缺页面