Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Nyköping

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Lärare
Som lärare på Realgymnasiet skapar du förutsättningar för lärande och handleder eleverna med utgångspunkt från ett givet utbildningskoncept och programmets utbildningsmål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt tillsammans med mentor kommunicera denna till eleven. Du deltar i ämneslagsarbete, arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor. I nära samarbete för din undervisning finns mentor och elevhälsa på skolan.

Du kommer att undervisa i kursen Matematik 3c i en liten elevgrupp ungefär en halv dag i veckan hela läsåret 2024- 2025.

Arbetar du inte heltid idag och vill fylla upp din tjänst eller är du kanske pensionerad matematiklärare som fortfarande vill bidra med din kunskap, då är detta perfekt för dig. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare inom Matematik med behörighet att undervisa på gymnasiet. Du har även tidigare erfarenhet av det pedagogiska arbetet i uppdraget som lärare.

Vi söker dig som känner sig trygg i rollen som lärare och vi ser att du har goda kunskaper om skolans uppdrag och är väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det ska du ha förmågan att planera din undervisning och låta eleverna vara delaktiga i utformningen. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas och du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger dina elever de bästa förutsättningarna.

Då tjänsten är på få procent och med få elever kräver det att du är flexibel samt har förmågan att planera och arbeta självständigt och med god struktur mot uppsatta mål. Du har även en god pedagogisk insikt där eleven som individ är i fokus.

Du brinner för ditt ämne och använder gärna digitala resurser som bidrar till att ge en ökad förståelse för utvecklingen inom de branscher våra elever har sina intressen. Du är flexibel och tar dig gärna an nya utmaningar.

Om du blir anställd erbjuder vi introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola. Vi tillämpar semestertjänst på våra pedagogiska tjänster.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse, i början på augusti 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10%
Ort Nyköping
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/118
Kontakt
  • David Bechtel, 076-6472014
Facklig företrädare
  • Johan Bengtsson, Sveriges Lärare, 0761-949910
Publicerat 2024-05-12
Sista ansökningsdag 2024-05-27

Tillbaka till lediga jobb