Lediga jobb hos Lärandegruppen i Sverige AB

Var med och forma framtidens skola!

Lärandegruppen i Sverige AB (Lärande) är en av Sveriges största aktörer inom friskolemarknaden. Här arbetar våra medarbetare på Realgymnasiet, Erlaskolan och Magnetica Education med att varje dag skapa mer och bättre skola för alla våra elever. Vi startade det första Realgymnasiet 2003 och finns idag på ett flertal orter i landet, från norr till söder. Erlaskolan startades 2011 och finns idag i Norrköping och Falun.

För oss är det viktigt att våra medarbetare delar vår syn på utbildning och kunskap. Våra kärnvärden – trygghet, utveckling, team och framgång – är inte bara ord. De genomsyrar allt vi gör. Vi strävar efter nära samverkan med omvärlden utanför skolan eftersom det är där den kunskap som vi ger våra elever, en dag ska göra nytta.

Vi är ett företag i ständig utveckling. Vi bygger och formar vår verksamhet tillsammans. Det innebär att vi lyssnar på varandra, tar vara på goda idéer och bedriver utveckling i vardagen med sikte på effektiva metoder. Vi är en mål- och värdestyrd organisation där det personliga engagemanget är nyckeln till våra elevers utveckling.

Stellenangebot

Initiativbewerbung

Freie Stellenanzeigen abonnieren

Zur Startseite