Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Sundbyberg

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Lärare
Som yrkeslärare på Realgymnasiet skapar du förutsättningar för lärande och handleder eleverna med utgångspunkt från ett givet utbildningskoncept och programmets utbildningsmål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt tillsammans med mentor kommunicera denna till eleven. Du deltar i ämneslagsarbete, arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor. I nära samarbete för din undervisning finns mentor, elevassistent och elevhälsa på skolan.

Du kommer att undervisa i kurserna: Djurhållning, Djuren i naturbruket, Sällskapsdjur 1 & 2 Djurvård inom djurens hälso- och sjukvård 1 och  Aktivitetsledarskap. Dessutom kommer du att ha ansvar för att eleverna får relevanta APL-platser. Du kommer även att göra besök hos eleverna när det har APL. Då skolan har en egen liten djuravdelning kommer du att vara ytterst ansvarig för skötsel och handhavande av den. 

Tjänsten är till 50% ett vikariat för ordinarie djurlärare som kommer att vara föräldraledig under läsåret 23/24 men resterande 50% innebär en tillsvidaretjänst. Beroende av framtida behov kan vikariatet övergå till tillsvidaretjänst. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad yrkeslärare inom sällskapsdjur med behörighet att undervisa i ovan angivna kurser eller har annan behörighet som anses likvärdig. 

Vi söker dig som känner sig trygg i rollen som lärare och vi ser att du har goda kunskaper om skolans uppdrag och är väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det ska du ha förmågan att planera din undervisning och låta eleverna vara delaktiga i utformningen. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas och du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger dina elever de bästa förutsättningarna.

Du brinner för ditt ämne och använder gärna digitala resurser som bidrar till att ge en ökad förståelse för utvecklingen inom de branscher våra elever har sina intressen. Du är flexibel och tar dig gärna an nya utmaningar.

Om du blir anställd erbjuder vi introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola. Vi tillämpar semestertjänst på våra pedagogiska tjänster.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20230807
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundbyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/55
Kontakt
  • Anna-Karin Oterhals, 073-0593078
Facklig företrädare
  • Johan Bengtsson, Sveriges Lärare, 0766-274392
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb