Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Sundbyberg

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Lärare

Vår ordinarie naturturismlärare ska var föräldraledig och därför behöver vi en vikarie under en del av höstterminen -2023.

Som naturturismlärare på Realgymnasiet skapar du förutsättningar för lärande och handleder eleverna med utgångspunkt från ett givet utbildningskoncept och programmets utbildningsmål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt tillsammans med mentor kommunicera denna till eleven. Du deltar i ämneslagsarbete, arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor. I nära samarbete för din undervisning finns mentor, elevassistent och elevhälsa på skolan.

Du kommer att undervisa i kurserna/årskursen: Naturturism 1 & 2, Kommunikation, Mångbruk av skog, Terrängtransporter samt Service och bemötande. Du kommer även att ansvara för att eleverna får relevanta APL-platser där du också är en länk mellan skola och handledare. 

 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är legitimerad yrkeslärare men erfarenhet och engagemang kan räcka långt! Meriterande är om du har jobbat inom naturturismbranschen och behärskar grunderna i tex, paddling, mountainbike eller skidåkning. 

Vi söker dig som känner sig trygg i rollen som lärare/ledare och ser gärna att du har goda kunskaper om skolans uppdrag och är väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument. Du bör ha förmågan att planera din undervisning och låta eleverna vara delaktiga i utformningen. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas och du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger dina elever de bästa förutsättningarna.

Du brinner för ditt ämne och använder gärna digitala resurser som bidrar till att ge en ökad förståelse för utvecklingen inom de branscher våra elever har sina intressen. Du är flexibel och tar dig gärna an nya utmaningar.

 

 Vi tillämpar semestertjänst på våra pedagogiska tjänster.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20230801
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Sundbyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/54
Kontakt
  • Anna-Karin Oterhals, 073-0593078
Facklig företrädare
  • Johan Bengtsson, Sveriges Lärare, 0766-274392
Publicerat 2023-04-07
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb