Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Stockholm

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Djurvårdare Realgymnasiet Stockholm

Vi söker en djurvårdare på 60% till vårt djurrum på skolan. Djurrummet är uppdelat i fyra delar, herptil, däggdjur, fågel och fisk/amfibier. I arbetsuppgifterna ingår djurens dagliga skötsel, journalföring, vid behov veterinärbesök, beställning av foder och bottenmaterial samt allmän tillsyn av anläggningen.  

Då skolans djurrum är en del av skolans undervisning i djurämnena ingår det också i tjänsten att ta emot och handleda elever tillsammans med våra djurlärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad djurvårdare och har erfarenhet av att sköta olika typer av sällskapsdjur. 

Eftersom det också ingår i tjänsten att ta emot och handleda elever i djurrummet behöver du vara duktig på att kommunicera såväl med elever som lärare. Arbetet ställer också krav på en god samarbetsförmåga. 

Du behöver själv kunna planera och prioritera ditt dagliga arbete. Som stöd har du djurlärare och närmaste chef.

Körkort är meriterande.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2024-06-21
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20230401 el enl. ök
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/62
Kontakt
  • Josephine Ryde, 0721-893965
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb