Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Sundbyberg

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Lärare
Som lärare på Realgymnasiet skapar du förutsättningar för lärande och handleder eleverna med utgångspunkt från ett givet utbildningskoncept och programmets utbildningsmål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt tillsammans med mentor kommunicera denna till eleven. Du deltar i ett arbetslag och förväntas samarbeta med kollegor. I nära samarbete för din undervisning finns mentor och elevhälsa på skolan.

Realgymnasiet Sundbyberg är en liten skola som erbjuder Naturbruksprogrammet. Då vi startade upp förra hösten kommer vi inför nästa läsår att ha två årskurser. Du kommer tillhöra ett starkt team med kompetenta lärare. Du kommer att ha tillgång till en lots som finns för stöd och rådgivning när det gäller undervisning och bedömning. 

Du kommer att undervisa i kurser som berör naturturism i årskurs ett och två i bl a kurserna Naturturism 1 och 2. I de praktiska momenten finns upparbetade samarbeten med branschen som du följer.  

 

Kvalifikationer
Du är legitimerad yrkeslärare inom naturturism eller har utbildning som kan likställas med detta. Är du intresserad av natur och miljö samt kunskaper i paddling, klättring eller skidåkning så är det en stor fördel. 

Tjänsten är ett vikariat från augusti t o m november. Passar utmärkt för dig som kanske har säsongsarbete under andra halvan av året. 

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-11-30
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20230801 eller enl överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Sundbyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/152
Kontakt
  • Anna-Karin Oterhals, 073-0593078
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb