Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Skövde

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Realgymnasiet Skövde söker djurvårdare 
På Realgymnasiet vet vi  att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genomaktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Lärare
Som djurvårdare sköter du om djuren i våra djurrum på helger. Vi söker dig som har en formell
utbildning som djurvårdare eller motsvarande. I djurrummen finns reptiler och däggdjur av olika slag.

Kvalifikationer
Du är utbildad djurvårdare eller har motsvarande kompetens. Vi söker dig som känner dig trygg i rollen som djurvårdare och tycker om att arbeta självständigt i din skötsel om djur.
Om du blir anställd erbjuder vi introduktion.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/276
Kontakt
  • Johan Danielsson, 072-9811582
Publicerat 2023-11-01
Sista ansökningsdag 2023-11-30

Tillbaka till lediga jobb