Lärande i Sverige AB, Consensum Gymnasium

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Lärare
Nu har du chansen att bli en del av Consensums fantastiska team. Consensum erbjuder Vård- och Omsorgsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet samt Introduktionsprogrammet i Lund. Vi söker nu en lärare till vårt kompetenta och utvecklingsinriktade team.

Hos oss är samarbete en naturlig del av arbetet. I rollen som gymnasielärare på Consensum skapar du förutsättningar för lärande och handleder eleverna med utgångspunkt från ett givet utbildningskoncept och programmets utbildningsmål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt, med att bedöma måluppfyllelsen och tillsammans med mentor kommunicera denna till eleven. Consensum är en arbetsplats med kontinuerlig pedagogisk utveckling. Trivseln är hög hos såväl elever som medarbetare.

Vi söker en lärare inom Matematik, Kemi och eventuellt Entreprenörskap. Du kan också komma vara behjälplig på ett par fysiklektioner som resurs.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som är behörig gymnasielärare inom matematik, Kemi. 

I din roll som lärare ska du ha goda kunskaper om skolans uppdrag och vara väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det ska du ha förmågan att planera din undervisning och låta eleverna vara delaktiga i utformningen. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas och du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger dina elever de bästa förutsättningarna.

Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap i klassrummet som både vågar sätta gränser men också bjuder på sig själv samt god samarbetsförmåga. Även en vana av mer praktisk inlärning är det meriterande.

Om du blir anställd erbjuder vi introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola.

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240807
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/74
Kontakt
  • Stefan Ekvall, 046-2717773
Facklig företrädare
  • Johan Bengtsson, Sveriges Lärare, 0761-949910
Publicerat 2024-04-04
Sista ansökningsdag 2024-04-25

Tillbaka till lediga jobb