Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Uppsala

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Ridlärare
Som lärare på Realgymnasiet skapar du förutsättningar för lärande och handleder eleverna med utgångspunkt från ett givet utbildningskoncept och programmets utbildningsmål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt tillsammans med mentor kommunicera denna till eleven. Du deltar i ämneslagsarbete, arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor. I nära samarbete för din undervisning finns mentor, skolledare och elevhälsa på skolan.

Du kommer att undervisa i alla årskurser inom Hästhållning. Den praktiska undervisningen kommer att vara på Lurbo ridklubb och den teoretiska på ridskolan eller huvudskolan. Inom Lärande finns flera Realgymnasium som samarbetar och där finns det även en centralt programansvarig för Hästhållning vilken kontinuerligt arbetar med utbildningens utveckling och innehåll tillsammans med oss på skolan. 

Eleverna har arbetsplatsförlagt lärande och delar av utbildningen genomförs därmed på tex ridskolor och hästanläggningar. Detta innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med handledare på aktuella platser. 

 

Kvalifikationer

SRL II eller högre, legitimerad yrkeslärare.

Vi vill att du har förmåga att skapa nya och vårda befintliga samarbeten och relationer i branschen. 

Vi söker dig som känner sig trygg i rollen som lärare och vi ser att du har goda kunskaper om skolans uppdrag och är väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det ska du ha förmågan att planera din undervisning och låta eleverna vara delaktiga i utformningen. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas och du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger dina elever de bästa förutsättningarna.

Du brinner för ditt ämne och använder gärna digitala resurser som bidrar till att ge en ökad förståelse för utvecklingen inom de branscher våra elever har sina intressen. Du är flexibel och tar dig gärna an nya utmaningar.

Om du blir anställd erbjuder vi introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola. Vi tillämpar semestertjänst på våra pedagogiska tjänster.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Semestertjänst
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2023/53
Kontakt
  • Diana Åhlén, 0705510419
  • Alexandra Lindholm, 0708409627
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb