Lärande Förskolor och Grundskolor i Sverige AB, Lärande Grundskola, Södra

Vi är mitt uppe i en spännande utvecklingsresa där vi sedan läsårsstarten 2022 genomför vår nya satsning på en skola och förskola för en ny tid med en organisation och pedagogik i framkant. Vi har samma uppdrag som alla andra skolor i Sverige, men vi har valt att utveckla vår skola för att ännu tryggare och mer framgångsrikt bidra till barnets samt elevens personliga och kunskapsmässiga utveckling. Genom aktivt lärande för våra barn och elever samt en pedagogisk modell baserad på helhetstänkande vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att lyckas – under skoltiden och i framtiden. Resultatet? Mer trygghet, högre motivation, mindre stress och större glädje för att utvecklas så långt som möjligt.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som lärare i matematik 
Omfattningen på tjänsten är 100% och innebär undervisning i matematik i årskurs 7-9 om 60% samt vikarie i andra ämnen om 40%.

Som pedagog kommer du inspirera eleverna till ett lärande. Vi arbetar tillsammans i mindre TEAM där uppdraget även är att vara en trygg vuxenkontakt gentemot eleverna. Det finns möjlighet att få stöd av kollegor kring planering och genomförande.

Vi söker medarbetare som har en hög ambitionsnivå och ett stort engagemang, du anser att allas insats är viktig för att utvecklas och nå framgång inom vår verksamhet.  Du kommer arbeta praktiskt med skolans läroplan och stötta eleverna i deras lärande och även vara ett stöd i elevernas utveckling av sociala kompetenser. 

Lärande Grundskola Södra ligger beläget i fina lokaler i södra Norrköping. Skolan är under tillväxt och har detta läsår startat med förskoleklass och årskurs 1. Om två år läsår kommer skolan att ha verksamhet från förskoleklass till årskurs 9.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet från skola och undervisning. Erfarenhet från bedömningar och betygssättning är meriterande (stöd ges från kollegor). Kanske har du tidigare erfarenhet av att vara vikarie i skola. Du känner dig trygg i rollen, i mötet med eleverna, och har den kunskap och de praktiska färdigheter som krävs för tjänsten. Du kan leda, engagera och utmana eleverna och du tror på deras möjlighet att utveckla de förmågor de redan har och komplettera med nya. Du har förmågan att arbeta mot mål och fokuserar på resultat och kan omvärdera arbetssätt löpande utifrån hur undervisningen fortlöper.  Du är kreativ och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken.

Du använder digitala resurser som bidrar till att ge en ökad förståelse för utvecklingen i samhället, vi lär för framtiden. Eleverna kommer ha tillgång till Chromebooks och vi arbetar i lärplattformen Canvas.

Tjänsten är en visstidsanställning under vårterminen. Vi tillämpar semestertjänst på alla våra pedagogiska tjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra förskolor, resursskola och grundskolor på:
https://www.larandegrundskola.se/
https://www.larandeforskola.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Under mars, eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/58
Kontakt
  • Sven Bolmblad, rektor, 076-6274379
Publicerat 2023-03-11
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb