Lärandegruppen i Sverige AB, Huvudkontoret, Kommunikation

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Kommunikatör Grafisk formgivare och produktion
Vill du vara en del av ett team som drivs av att skapa engagerande och visuellt tilltalande innehåll samtidigt som du tar ansvar för att säkerställa en smidig produktionsprocess? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Vi söker en erfaren person som kommer att ha en nyckelroll i vårt kommunikationsteam. Du kommer att ha ansvaret för att forma och upprätthålla Lärandegruppens (med alla ingående varumärkens) visuella identitet och producera kreativt material för våra kommunikations- och marknadsföringskanaler. Du är också ansvarig för att leda och genomföra årliga produktionsplaner samtidigt som du tillgängliggör värdeskapande innehåll för våra verksamheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

  • Skapa och utveckla designkoncept och produktioner som speglar vårt visuella uttryck och engagerar våra målgrupper mot uppsatta mål.
  • Ta helhetsansvar för våra produktionsplaner; inklusive planering, fördelning av arbetsuppgifter och att säkerställa tid- och leveransplaner. Du kommer att ha kontakter med leverantörer och ansvara för att hantera budget och avtal.
  • Operativt och strategiskt driva och förvalta vårt Brand Center (vår centrala varumärkesplattform) och säkerställa att innehållet (marknadshop, bildbank, marknadsmaterial mm) lever upp till våra etablerade profiler och riktlinjer.
  • Tillhandahålla utbildning och stöd så att marknads- och kommunikationsmaterialet inom organisationen uppfyller våra höga standarder och riktlinjer.

Kvalifikationer
För att trivas och vara framgångsrik i denna roll tror vi att du är en passionerad och kreativ individ som också har en stark strukturell förmåga. Du är självgående och har förmågan att ta initiativ och driva projekt framåt. Dessutom är du en mästare på att organisera och prioritera arbetsuppgifter för att säkerställa att deadlines och leveranser hålls. 

Vi värdesätter våra medarbetares välbefinnande och utveckling och ser fram emot att erbjuda dig en plattform för att blomstra och växa. Vi samarbetar tätt inom gruppen men även med våra medarbetare runt om i landet. Om du vill vara en del av vårt engagerade team och ta ansvar för att forma vår visuella identitet samtidigt som du driver vår produktionsprocess framåt, väntar vi otåligt på din ansökan. Tillsammans kan vi göra stora framsteg och skapa meningsfullt innehåll som berör och inspirerar.

Ansök nu och bli en viktig del i vårt kommunikationsteam! Vi erbjuder hybridarbete där merparten av tiden är på kontoret eftersom vi gärna träffas för att samarbeta och stötta alla våra skolor. Vi arbetar på flexibel plats cirka två dagar i veckan och har en god dialog i teamet så att det fungerar så bra som möjligt för oss i gruppen och vårt gemensamma uppdrag. 

Om du blir anställd erbjuder vi en introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra enheter:
https://www.larandegrundskola.se/
https://www.larandeforskola.se/
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/176
Kontakt
  • Magdalena Allgren, +46707355467
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Inapoi la locuri de munca vacante