Lärande Förskolor och Grundskolor i Sverige AB, Lärande Grundskola, Falun

Vi är mitt uppe i en spännande utvecklingsresa där vi sedan läsårsstarten 2022 genomför vår nya satsning på en skola och förskola för en ny tid med en organisation och pedagogik i framkant. Vi har samma uppdrag som alla andra skolor i Sverige, men vi har valt att utveckla vår skola för att ännu tryggare och mer framgångsrikt bidra till barnets samt elevens personliga och kunskapsmässiga utveckling. Genom aktivt lärande för våra barn och elever samt en pedagogisk modell baserad på helhetstänkande vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att lyckas – under skoltiden och i framtiden. Resultatet? Mer trygghet, högre motivation, mindre stress och större glädje för att utvecklas så långt som möjligt.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som teamlärare
Som lärare är du en nyckelperson i arbetet med våra elever. Du skapar förutsättningar för lärande och handleder mot målen för verksamheten. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans med dina lärarkollegor. Du deltar i utvecklingsarbete, arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor på olika sätt, inom exempelvis elevhälsa.

  • Som bildlärare på Lärande grundskola i Falun förväntas du samarbeta med andra lärare både i och utanför vår pedagogiska modell. 
  • Du har kunskap och erfarenhet av bildämnet.
  • Du brinner för att förmedla ämnets olika delar till elever på ett sätt som är förankrat i vår pedagogiska modell, Lärandemodellen. 
  • Du har erfarenhet av ämnesintegrerat arbete och är bra på att samverka.

 

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare inom ämnet bild med behörighet att undervisa i årskurserna 7-9. Du har även tidigare erfarenhet av det pedagogiska arbetet i rollen som lärare och mentor. Vi söker dig som känner dig trygg i din profession som lärare och har den kunskap och de praktiska färdigheter som krävs för tjänsten. I din roll som lärare ska du ha goda kunskaper om skolans uppdrag och vara väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det ska du ha förmågan att anpassa din undervisning till eleverna med ett relationellt förhållningssätt där delaktiga elever är grunden för utveckling. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas och du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger eleverna de bästa förutsättningarna. Stor vikt läggs vid att du har viljan och förmågan att samarbeta tätt med andra lärare kring undervisning och att du är en lagspelare. Har du tidigare erfarenhet av två-lärarskap, ämnesintegration och projektarbete är det meriterande. Du är flexibel och tar dig gärna an nya utmaningar.

Om du blir anställd erbjuder vi introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vår Lärandemodell.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra förskolor, resursskola och grundskolor på:
https://www.larandegrundskola.se/
https://www.larandeforskola.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Falun
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2023/180
Kontakt
  • Simon Forslund, 072-1853938
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Inapoi la locuri de munca vacante