Lärande i Sverige

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Lärare
Som lärare på Realgymnasiet skapar du förutsättningar för lärande och handleder eleverna med utgångspunkt från ett givet utbildningskoncept och programmets utbildningsmål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt tillsammans med mentor kommunicera denna till eleven. Du deltar i ämneslagsarbete, arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor. I nära samarbete för din undervisning finns mentor, elevassistent och elevhälsa på skolan.

Du kommer att undervisa exempelvis i kurserna Hästkunskap 1,2 & 3, Ridning och körning, Service och bemötande och Djurhållning. 

Du kommer att samarbeta med vår avtalspartner Överby ridklubb där all ridning genomförs. 

Kvalifikationer
Du är yrkeslärare med behörighet att undervisa inom hästhållning. Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom  hästhållning med programfördjupingen ridning.  Det är meriterande om du har lärarlegitimation. Vi ser att du har goda kontakter eller erfarenhet inom hästbranschen.

Vi söker dig som känner sig trygg i rollen som lärare och vi ser att du har goda kunskaper om skolans uppdrag och är väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det ska du ha förmågan att planera din undervisning och låta eleverna vara delaktiga i utformningen. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas och du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger dina elever de bästa förutsättningarna.

Om du blir anställd erbjuder vi en gedigen introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi har semestertjänst. 

Tjänsten är i nuläget på 80% men kan komma att utökas kommande läsår. 

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20230807 eller enl överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80% eller enl överenskommelse
Ort Sundbyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/186
Kontakt
  • Anna-Karin Oterhals, 073-0593078
Facklig företrädare
  • Johan Bengtsson, Sveriges Lärare, 0761-949910
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Inapoi la locuri de munca vacante