Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Luleå

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Specialpedagog/Speciallärare I uppdraget som Specialpedagog/Speciallärare på Realgymnasiet Luleå kommer du arbeta tillsammans med ett elevhälsoteam med driv och engagemang. Förutom din kompetens består teamet av mentorer, kurator, skolsköterska, biträdande rektor och rektor. Du kommer ha ett uttalat ansvar för EHT's arbete och med elevhälsomöten (EHM)  Du kommer att samarbeta med mentorer och arbetslag i att hitta anpassningar och stöd som gör att alla elever får chans att utvecklas utifrån sina egna förmågor och nå så långt som möjligt med sina mål. I uppdraget arbetar du systematisk med att utvärdera vilka insatser som ger effekt, både i närtid och i ett längre perspektiv. Du kommer att arbeta med handledning för skolans personal, vara delaktig i att utforma åtgärdsprogram och arbeta med skolans pedagogiska utveckling. Du arbetar också med omvärldsspaning och verkar aktivt för att adekvat forskning ska komma verksamheten till gagn. Delegerat ansvar för beslutsfattande kan vara aktuellt. Tjänsten är på 50 % med möjlighet att kombinera med andra uppdrag som: Lärare i Samhälle/Religion/Historia/Svenska/Engelska/Mentor.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad Specialpedagog/Speciallärare, gärna med erfarenhet av grundskola och gymnasiet. Dokumenterad erfarenhet av EHM är meriterande.

Personliga egenskaper

Du driver ditt arbete framåt genom att vara tillgänglig och nära den vardagliga verksamheten med lärare och elever. Du är trygg i din yrkesroll och arbetar gärna i team. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar och anpassar ditt sätt utifrån mottagarens förutsättningar. Digitalisering är en naturlig del i undervisningen och vi ser gärna att du är van vid att arbeta med digitala resurser. Du letar aktivt efter nya lösningar för att tillvarata varje elevs potential och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt ser möjligheter i förändringar. 

Vi söker dig som har Specialpedagogexamen/Speciallärarexamen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet. I rollen som Specialpedagog/Speciallärare ser vi att du har goda kunskaper om skolans uppdrag och är väl bekant med aktuella styrdokument. Om du blir anställd erbjuder vi introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola

Urval och intervjuer genomförs löpande. Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra förskolor, resursskola och grundskolor på:https://www.larandegrundskola.se/https://www.larandeforskola.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här. Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

   Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-08-08
Löneform Individuell
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Luleå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/68
Kontakt
  • Gunilla Moberg, 0730303602
Facklig företrädare
  • Johan Bengtsson, Sveriges Lärare, 0761-949910
Publicerat 2024-04-03
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Tillbaka till lediga jobb