Erlaskolan, Erlaskolan Östra

Vi vill skapa mer och bättre skola för fler. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla framtidens skola. Du är en nyfiken och kreativ person med förmåga att omsätta drömmar till verklighet. Du finner trygghet i förändring och du vill göra skillnad, för skillnad – det gör vi hela tiden.

Det här är ett jobb för dig som vill ge dina elever en bra start i livet. Erlaskolans idé ”På riktigt är viktigt” är grunden för allt vi gör. Den handlar om att så mycket som möjligt av elevernas skolarbete ska vara kopplat till verkligheten. Att de ska få utveckla sina förmågor så att lärandet blir mer intressant. Och mycket roligare! I vårt koncept tränar vi elevens egenskaper för att lära sig att lära. Välmående och hälsa liksom kreativt teamarbete är naturliga delar i lärprocessen. Där du är både expert och vägledare, möjliggörare och en trygg vuxenkontakt.

Erlaskolan Östra finns på Vikboplan i Oxelbergen i centrala Norrköping. Läget erbjuder fin utemiljö och närhet till idrottshall. Skolan är mycket populär och har som en följd under de senaste åren stadigt vuxit till vad den är idag. Erlaskolan Östra i Norrköping startade hösten 2011 och vi är idag cirka 60 medarbetare som jobbar med att utveckla och stimulera våra elever varje dag. Vi har cirka 570 elever fördelade mellan årskurs F-9. Här finns även fritidshem.

Vi söker en Speciallärare alternativt en Grundskollärare eller annan trygg pedagog som brinner för att arbeta med elever i mindre elevgrupper inom årskurserna 7-9. 

Tjänsten är en tillsvidareanställningar på 100% med tillträde snarast. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Externa rekryterare undanbedes!


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/176
Kontakt
  • Christian Andersson, 0721-853957
Facklig företrädare
  • Agneta Högstedt, Lärarförbundet, 070-564 28 04
  • Håkan Jonsson, Lärarnas Riksförbund, 0766-27 43 67
Publicerat 2017-11-22
Sista ansökningsdag 2017-12-15

Tillbaka till lediga jobb