Realgymnasiet, Realgymnasiet Linköping

Lärande behövs mer än någonsin. Vi bestämde oss tidigt för att skapa en stilbildande skola som tar vara på allt det positiva som möjliggörs av ny kunskap och ny teknik. En skola med ambitionen att varje individ ska få chansen att frigöra sin potential och leva välmående i informationssamhället. Vi tror på kraften i att kombinera pedagogik, partnerskap och digitalisering.


Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker fler engagerade medarbetare. Vi hoppas att du vill vara med på resan och bidra till en bättre skola för fler.

Elevens lärande är alltid i centrum och vi arbetar mot att bidra till skolutveckling genom att vara en föregångare och stilbildande aktör inom svensk skola. Våra pedagogiska ledstjärnor är att eleverna ska ges möjlighet att: Lära i sammanhang, Lära att lära, Lära i samarbete och Lära för framtiden.


Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. Tillsammans med de främsta inom varje bransch erbjuder vi utbildningar som möter verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher. Med en utbildning från Realgymnasiet kan eleverna börja jobba direkt efter examen, eller studera vidare på högskolenivå. Realgymnasiet är en skola för idag, och för framtiden.

Realgymnasiet i Linköping startade hösten 2005. Här arbetar cirka 25 medarbetare. Drygt 180 elever studerar på skolan inom utbildningarna Djurvård, Häst, Hund, Natur & Äventyr, Teknik och IT.

Beskrivning

Vi söker dig som vill ha utmaningar och vill ta ditt nästa utvecklingssteg tillsammans med andra. Du känner ett stort engagemang för ungdomar, är flexibel, nyfiken och öppen inför andra människors åsikter och värderingar. Du ser fram emot att arbeta tätt tillsammans med andra och sträva mot ett gemensamt mål och med fokus på eleverna och vårt koncept.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av skoladministrativt arbete eller andra kvalificerade administrativa uppgifter, samt med stor vana av att självständigt driva och hantera processer.

Erfarenhet av att arbeta i elevregistreringssystem och schemaprogram är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Trivs du i det lilla sammanhanget med korta beslutsvägar och stort utrymme för delaktighet och initiativ? Är du trygg i dig själv som person och yrkesmänniska men samtidigt beredd att anta utmaningar och tänka nytt? Tror du på teamarbete och att vi tillsammans når längre? Drivs du av att utveckla dig själv? 

 Då är du varmt välkommen att söka tjänsten! 

Övrigt

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-01-01 eller enligt ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/111
Kontakt
  • Petra Comstedt, rektor, 010-1398362
  • Anna Isaksson, biträdande rektor, 010-1398363
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Tillbaka till lediga jobb