Erlaskolan, Erlaskolan Södra

Lärande behövs mer än någonsin. Vi bestämde oss tidigt för att skapa en stilbildande skola som tar vara på allt det positiva som möjliggörs av ny kunskap och ny teknik. En skola med ambitionen att varje individ ska få chansen att frigöra sin potential och leva välmående i informationssamhället. Vi tror på kraften i att kombinera pedagogik, partnerskap och digitalisering.


Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker fler engagerade medarbetare. Vi hoppas att du vill vara med på resan och bidra till en bättre skola för fler.

Elevens lärande är alltid i centrum och vi arbetar mot att bidra till skolutveckling genom att vara en föregångare och stilbildande aktör inom svensk skola. Våra pedagogiska ledstjärnor är att eleverna ska ges möjlighet att: Lära i sammanhang, Lära att lära, Lära i samarbete och Lära för framtiden.


Vår pedagogik bygger på forskning och utgår från ett entreprenöriellt förhållningssätt, där metodiken är utformad för att motivera och stimulera elevernas förmåga att tänka själva, samarbeta i team, kommunicera och se möjligheter i problem. På så vis tränar vi kreativiteten, idérikedomen och den egna drivkraften – egenskaper som är viktiga både i det dagliga skolarbetet och i det framtida vuxenlivet.

Erlaskolan Södra i Norrköping startade hösten 2012. Höstterminen 2017 flyttade vi in i nya fina lokaler i Vrinnevipark. Hos oss arbetar idag ca 30 medarbetare som jobbar med att utveckla våra elever och varandra varje dag. På skolan går idag 240 elever i årskurserna 4-9, till hösten 2019 planerar vi att öka elevantalet ytterligare.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som skolsköterska

Som skolsköterska hos oss har du ansvar för att genomföra hälsobesök-, kontroller och vaccinationer enligt basprogram för elever i årskurs 4-9. Ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är även en viktig del av uppdraget. Du kommer att vara en del i vårt elevhälsoteam där du samarbetar nära kurator, socialpedagog, speciallärare och rektorer. Hos oss har du även samarbete med skolsköterskor inom koncernens skolor. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med utbildning inom barn- och ungdom, distrikt- eller skolsköterskeutbildning. Erfarenhet av att arbeta som skolsköterska är meriterande. 

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga, god förmåga att självständigt strukturera och organisera ditt arbete, är noggrann och brinner för arbete med barn och unga.

Vi tillämpar provanställning

Välkommen med din ansökan!

Inkommande ansökningar behandlas efterhand så vänta inte med att söka. 

Vi undanber oss rekryteringshjälp!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2/1-19 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/213
Kontakt
  • Maria Asplund, 010-1398122
Facklig företrädare
  • Johan Bengtsson, Lärarnas Riksförbund, 0766-27 43 92
  • Agneta Högstedt, Lärarförbundet, 070-564 28 04
  • Agnetha Didrikson, Kommunal, 010-442 8726
Publicerat 2018-11-16
Sista ansökningsdag 2018-12-16

Tillbaka till lediga jobb